Ostres noi, com passa el temps !!!. Quina bestiesa… increïble.

M’ha passat el mes de maig com un tret, com una llamp, tal i com va dir aquella presentadora de TVE, quan parlava de la cursa que havia fet Valentino Rossi: “como un pepino”.

I m’he saltat tots els posts setmanals, menys aquest darrer.

De fet és ben veritat, si no et plantes i decideixes tenir els teus temps, les teves estones, els teus minuts, per fer allò que s’ha de fer, que vols fer i que et permet mantenir un eix, un far dins la boira del dia a dia. Per que si et distreus estàs perdut i el monstre de les petites punyetetes se’t cruspeix sense pietat.

És fàcil de dir i difícil de fer. És com aquella dieta que has començat 500 vegades i l’has abandonat 501. Us ho diu un home gras…!!!

No hi ah res com la perspectiva de l’edat, per adonar-se’n de les tonteries que fem les persones mentre perdem la vida en xorrades i tonteries sense importància, en nom d’una remuneració posterior, que siguem realistes, no arriba mai. Per tant no siguem estupids i mirem d’estructurar el nostre dia a dia en petites coses realitzables, assolibles. Que ens aportin una mínima realització i sobre tot que ens permetin mantenir una línia de vida coherent.

No siguem aquelles dones que retratava l’Almodóvar on la vida les portava, per ves a saber on, i elles poc menys que podien sobreviure al que els anava passant.

 

Ah !!!, si, Companys Extintors Catalunya. Doncs no ens podem queixar. Amb un instal·lador més, seriem més feliços, però que hi farem.

Hem finalitzat la remodelació i ordenació de tot el conjunt d’equips extintors i senyalització d’emergència de l’empresa “El Pastoret de la Segarra” i tenim molts altres projectes en marxa.

 

Volem ser els teus Companys en la prevenció !!!

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad