El post d’aquesta setmana arriba tard, massa tard. Anem de cul i no arribem a tot arreu. I el millor de tot es que ens agrada.
De fet la “troupe” que som Companys Extintors Catalunya, som una estranya barreja de tècnics en seguretat i protecció, psicòlegs amateurs i sadomasoquistes vocacionals.
Els operaris es deixen les entranyes a la feina. Aquella feina ben feta i que moltes vegades no és, ni serà mai, reconeguda.
I la resta, ens deixem la vida a l’oficina intentant arribar a tot arreu.
Per que siguem honestos, no t’ajuda ni el “tato” en la teva aventura. És més tothom mira de vampiritzar-te, tant com pot:
– Totes les institucions tenen plans d’ajuda, però tu, curiosament tu, no hi pots accedir per que….. Doncs per que no tens calers. Curiós, oi???
– Els Bancs, grans institucions dedicades al “Bondage” financer, et miren amb lupa i et cobren fins hi tot per respirar…
En fi, que la seguretat contra incendis és fonamental en els nostres dies, però has de tenir una bossa molt fonda per poder ajudar a la gent a tenir els seus equips i sistemes contra incendis en condicions.
I després diuen que la seguretat és cara !!!

Ja s’olora el fi de setmana. Però a nosaltres ens trobarà treballant en el que ens agrada: Manteniment d’extintors, BIEs, Alarmes,…

Volem ser els teus Companys en la prevenció !!!

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad