Política de Qualitat

COMPANYS IGUALADA SEGURETAT I PREVENCIÓ S.L., coneix i entén l’entorn de mercat on es troba, i aplica tots els seus recursos tant materials com tècnics en la gestió de totes les seves activitats per tal de satisfer les necessitats dels clients actuals i potencials.

Missió: Instal·lació i manteniment de sistemes de protecció contra incendis
Visió: Ser reconeguda com una empresa que ofereix la major satisfacció a les seves parts interessades
Valors:

  • Íntegres: La transparència i honestedat regeixen totes les nostres relacions.
  • Servicials: Compromesos amb la satisfacció a llarg termini dels nostres clients.
  • Innovadors: Enfocats en la qualitat i millora contínua dels treballs que realitzem.
  • Respectuosos: Valorem a totes les nostres parts interessades, el medi ambient així com els riscos dels nostres treballadors

La integració dels requisits amb les diferents àrees de negoci, a partir de la identificació dels factors interns i externs que afecten COMPANYS IGUALADA SEGURETAT I PREVENCIÓ S.L., la identificació dels processos, el coneixement profund de les expectatives i requisits de les parts interessades i l’anàlisi de riscos, és la base per assegurar el compliment d’aquestes expectatives i promoure l’augment de la satisfacció de les parts interessades.

Així doncs, facilitem i impulsem la implicació del nostre principal client intern, els nostres professionals, reforçant la gestió per conèixer i satisfer les seves necessitats i motivacions, i aconseguir el desenvolupament dels seus objectius amb els de COMPANYS IGUALADA SEGURETAT I PREVENCIÓ S.L.

Per tant, COMPANYS IGUALADA SEGURETAT I PREVENCIÓ S.L., considera la millora contínua com a fonament per a la materialització d’aquesta política, i en la consecució dels objectius que se’n deriven.

COMPANYS IGUALADA SEGURETAT I PREVENCIÓ S.L., assumeix el compromís de complir els requisits legals aplicables, així com d’altres requisits que l’organització subscrigui relacionats amb necessitats i expectatives que pugui afectar el producte i servei ofert.

La Gerència de COMPANYS IGUALADA SEGURETAT I PREVENCIÓ S.L., garantirà que aquesta política sigui comunicada, entesa, aplicada i revisada per assegurar-ne l’adequació contínua i gestionarà la difusió al personal i altres parts interessades pertinents, segons correspongui, i disposarà dels equips, mitjans, entorns i formació necessaris.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad