Companys Igualada Seguretat i Prevenció

Sobre Nosaltres

Companys és una empresa nova, jove i moderna, però amb una llarga i fonamentada trajectòria de base. La seva gent (comercials, tècnics, direcció, etc.) tenim una dilatada experiència en el sector i per aquest motiu sabem el que cal, com fer-ho i quan fer-ho.

Sortim al mercat amb la intenció de ser una empresa proactiva, moderna i resolutiva. Volem oferir solucions honestes i adequades a cada problema. Cuidant els detalls i el gust pel treball ben fet. Amb un preu en línia amb les solucions i els serveis aportats.

En constant formació, podem garantir que el nostre personal ofereix sempre el màxim de les seves possibilitats, oferint un servei d’alt valor afegit en totes les situacions.

Amb l’ajuda de l’enginyeria adequada, realitzem l’estudi pertinent i apliquem la millor solució pel problema que ens ocupa.

Tenim convenis de col·laboració amb empreses amigues, per tal d’oferir servei en el camp de la seguretat passiva (Ignifugacions, segellat de conductes, etc.).

Els nostres valors

Atenció al client

Per a solucionar un problema cal saber-ne tots els detalls. Cal escoltar, per què per avançar s’ha de saber on es vol anar.

Satisfacció

Avui en dia tot depèn de la documentació, els permisos i el cost. Us oferim el valor afegit de la satisfacció, del plaer de la feina ben feta.

Enginyeria adequada

Tot problema demana la seva solució adequada. A Compays Extintors Catalunya no matem mai mosques a canonades.

Rapidesa

La feina ben feta vol temps. Aquesta és un afirmació correcte, però podem afirmar que la feina ben feta requerix el seu temps. Ni més, ni menys assegurem els nostres terminis.

Seguretat

Aquella que comporta el saber-se en mans de professionals amb anys d’experiència al sector.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad