Ostres com passa el temps !!!. Ja fa un mes que es va aixecar el teló d’aquesta comèdia esbojarrada amb tocs d’humor molt negre, actors convidats molt estimats i d’altres força odiats, però sempre amb uns girs de guió, que et deixen assegut a la cadira amb cara de lluç bullit, pensant si ho se, no pago l’entrada.

Per sort, i com totes les bones pelis, el final sempre es feliç i la “furgona” de Companys Extintors Catalunya torna a casa amb una bona recompensa de manteniments, mentre dirigint-se cap a l’horitzó, sona una musica triomfal amb un fos a negre.

I d’això va avui la meva particular epístola setmanal: d’heroïnes i herois, però d’aquells que no es noten i no fan soroll, són “del montón”, sense capa, ni malles de color estrident, però amb un super poder acollonant: que sense ells, el mon deixaria de funcionar, fotria un pet com un tro i s’aniria a la p..a merda !!!

Un més, és poc menys que un gra de sorra en l’infinit de la platja còsmica, però un més també pot ser molt de temps. Tant com per adonar-te’n que la gent amb la que has iniciat un llarg viatge, són les millors persones que podries haver triat. Honestos, lleials, implicats, treballadors, en definitiva uns superherois. Uns autèntics COMPANYS pel que tenim al davant. I uns herois del dia a dia, superant contínuament reptes i problemes, donant sempre més del que se’ls hi demana.

Ajudant a la gent que ens fa confiança a solucionar els petit o grans problemes del dia a dia, en el mon de la seguretat contra incendis.

A Companys Extintors Catalunya no us explicarem pel·lícules. No som estrelles, som uns professionals amb molts ans d’experiència en el mon del contra incendi, que  senzillament un oferim uns serveis i unes solucions a uns preus adequats, amb uns terminis coherents.

 

Volem ser els teus Companys en la prevenció !!!

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad