De cop i volta t’adones que ja es veritat, que realment ho has fet, ho has aconseguit: Has creat una empresa. De fet no ho has fet sol, és com una paella d’arròs, hi intervenen molts ingredients i molta gent. Si, si, tot el que vulguis, però per fi estàs al “mercat”…

Ostres !!! i mira que n’és de gran el mercat !!!, semblava una altre cosa des de fora.

Res, pit i collons !!!

Hem muntat aquesta empresa per donar un servei molt millor del que hi ha fins ara, on l’honestedat, la proactivitat i el gust per la feina ben feta, en són els puntals. Que pot sortir malament ???

Companys Extintors Catalunya, neix amb esperit trencador. Des de la més absoluta modèstia, es presenta a la Catalunya central, per tal d’oferir un producte que en el mon del contra incendis és certamen escàs: Honestedat. En el mon del contra incendis sempre ha estat permesa la picaresca, una picaresca que mal entesa és nefasta i terriblement perillosa.

Companys Extintors Catalunya, es presenta per fer les coses de manera normativa i elegant. Les empreses catalanes es mereixen un servei del segle XXI i nosaltres estem aquí per dur-lo a terme.

 

Hei “mercat”  !!!… Companys Extintors Catalunya ja és aquí.

 

Volem ser els teus Companys en la prevenció !!!

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad