Ja tenim aquí el pont de setmana santa. Per sort (o per desgracia). Tothom mirarem d’aprofitar-lo el millor que puguem i sobre tot ens fotrem fins el cul de mona i xocolata. L’ideal per a l’operació bikini, vaja…
Però avui no vull parlar de la, figura del padrí i del fillol, vull “vomitar” unes paraules per a unes persones que tenen una manera de fer completament mafiosa. I per descomptat aquest “modus operandi” s’estén per tot i sobretot per la feina.
Aquests individus són els responsables que Companys Extintors Catalunya, hagi vist la llum, doncs estàvem farts i tips d’indicar la mala praxis i rebre sempre la mateixa resposta: “Aquesta empresa és casa meva i foto el que hem surt dels co..ons”.
Doncs enhorabona tota per tu, nosaltres marxem i ens espavilem amb un nou projecte, honest, proactiu, modern i sense les rèmores del passat.
I ara resulta que quan els clients ens segueixen, per que s’assabenten de les tàctiques mafioses de les que eren objecte, resulta ser que “el padrí” esta planificant una estratègia per acabar amb nosaltres.
Disculpa ???…Els ofesos som nosaltres. Els que treballem amb la norma a la ma som nosaltres. En fi, la màfia, és la màfia.
Be, el temps dirà i per ara ja ha marcat una petita sentencia a favor de la nostra causa. Ja ha passat un mes, aquí estem i el que queda !!!
Va, bona mona !!!

Volem ser els teus Companys en la prevenció !!!

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad