Avui, de bon matí, pensava en les cues quilomètriques de les carreteres i autopistes del nostre petit país que, com sempre, esdevenen quan hi ha un pont llarg.
M’ha vingut al cap el tema la seguretat contra incendis en vehicles privats. Que no està regulada per cap normativa i sembla que tampoc per la lògica.
Si be, ja es complicat fer acomplir la normativa als vehicles de transport professionals i de persones (autobusos, etc.), imagineu-vos en els vehicles privats on no hi ha cap norma al respecte.
De fet, tornem al tema de la formació. La gent no som conscients dels perills d’incendi que comporta un vehicle. “Si no passa mai res !!!, quina exageració”. Però de fet és com a qualsevol altre lloc. De tant en tant algun cotxe s’encén per la bateria, pel sobreescalfament de les pastilles de fre, o per qualsevol altre motiu.
És molt senzill i fins i tot econòmic, disposar al vehicle d’un extintor d’un quilo de pols ABC. Pot ser la diferencia entre una reparació i haver de canviar el cotxe.

Vinga, va, que el que resta de setmana és curt.

Volem ser els teus Companys en la prevenció !!!

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad